info@avagyonvedelmeben.hu

A cég vezetése dolgozóit a lehetőségek szerint mindig a legcélirányosabban választja ki az alvállalkozóval együttműködve

A felvételnél figyelembe veszi a jelentkező életkorát, végzettségét, szellemi és fizikai alkalmasságát, valamint egyéb személyi adottságait, büntetlen előéletét.

Ha a dolgozó által végzendő munkához megítélésünk szerint még ezek az információk is kevésnek bizonyulnak, akkor a személyiségi jogok tiszteletben tartásával, részletes környezettanulmányt követően jön csak létre a munkaviszony létesítésére vonatkozó döntésünk.

Mint ismeretes, a vagyonvédelem területén dolgozók az 2005.évi cxxx törvény értelmében minimum szakmunkás bizonyítvánnyal kell, hogy rendelkezzenek. Cégünknél, a biztonsági szolgálat területén foglalkoztatottak többsége érettségizett, illetve a fegyveres erők tiszthelyettes, vagy tisztképző iskolája elvégzését tanúsító oklevél birtokosa.A magánnyomozói területen dolgozók a vonatkozó rendeletben meghatározott iskolai végzettséggel és okmányokkal szintén rendelkeznek. A rovarirtást végző munkatársaink, az előirt egészségügyi gázmester szakképesítésen túlmenően a közegészségügyi szakot is, elvégezték az egészségügyi főiskolán. A munka- és tűzvédelmi felügyelőnknek szakirányú felsőfokú végzettsége van, de ha szükségesnek tartjuk, akkor a Tűzoltótiszti Főiskola tanárai is segítik az adott feladat magas szintű elvégzését.


info@avagyonvedelmeben.hu
 

ÖNÉLETRAJZ MINTA